top of page

Angående spelschemat 2024

Trelleborg 2023-01-29


Med anledning av matchtider för spelordningen i Superettan och Damallsvenskan för 2024 vill True Blues framföra en önskan om ändrad starttid.

-

Söndag 30 juni spelar herrlaget hemma mot Östers IF klockan 15.00, två timmar senare möter damlaget FC Rosengård i Malmö.

Vi vet att det ligger mycket arbete bakom ett spelschema från många parter, vi är också medvetna om att båda matcherna redan har fått justera speldag och tid på grund av andra evenemang.

Vår önskan är att Trelleborgs FF med alla medel försöker att få matchen mellan FC Rosengård och TFF att flyttas fram en timme till klockan 18.00 för att så många som möjligt som vill se båda matcherna på plats ska kunna göra det. Båda representationslagen förtjänar så mycket stöd som möjligt, som det

ser ut nu måste man tyvärr välja bort en av matcherna, vilket givetvis är väldigt olyckligt.

Vi anser också att det borde ligga i FC Rosengårds intresse att det kommer så mycket publik som möjligt på en derbymatch. Klubbarna har haft en bra dialog genom åren och även bakom föreningarna finns det gemensamma krafter vad gäller sponsring och samhällsengagemang, därför har vi en förhoppning om att även ledningen i FCR ser positivt på en ändrad starttid.

-

Det här är en chans att göra dagen till en riktig fotbollssöndag för TFF-supportrar med dubbla matcher och visa att vi i Trelleborg ligger i framkant när det gäller publik och support till både herr- och damlag.


Styrelsen

True Blues

Comments


bottom of page