top of page

Bli medlem 2022

Nu är det dags att bli medlem i True Blues för året 2022!

Med lättade publikrestriktioner redan från start hoppas vi att föreningen kan lyfta ännu högre i år och att fler väljer att bli medlem.


Som medlem är ditt stöd lika viktigt vare sig du står och sjunger på matcherna, har sittplats eller följer TFF från någon annanstans i landet.

Ditt medlemskap gör att vi kan verka för ett ökat intresse för TFF genom bland annat starkare läktarverksamhet, sälja souvenirer och anordna bortaresor.


En nyhet för i år är att vi kommer gå över till digitala medlemskap i ett samarbete med Cardskipper. Det gör vi för att underlätta medlemshanteringen och för att inte behöva trycka upp fler plastkort.

I praktiken innebär det att du laddar ner ditt "medlemskort" i True Blues i en app från Cardskipper som du sedan alltid har med dig i telefonen


Lättaste sättet att bli medlem är att Swisha 100:- till 1234 318 978 där du anger ditt personnummer (6 siffror) och e-postadress.


Du kommer därefter få en länk till din inkorg med information om hur du laddar ner ditt digitala medlemskort och appen från Cardskipper.


Information

Medlemskap för 2022 kostar 100:-.


• Swisha beloppet till nummer 1234 318 978 Ange ditt personnummer (6 siffror) och e-postadress


• Alternativt kan du betala in summan på PG 402 50 44 -1 (True Blues c/o Mårten Larsson) Ange här ditt namn, personnummer (6 siffror) samt e-postadress


Varmt välkommen som medlem 2022!


Styrelsen, True Blues


Har du redan betalat in medlemsavgiften innan information ovan gick ut och vill ladda ner ditt medlemskort så behöver din e-postadress, så skicka ett meddelande till styrelsen@trueblues.nu om att du har betalat in så får du tillbaka en länk sedan om hur du laddar ner ditt kort


Kommentarer


bottom of page