top of page

Bussresa Helsingborg borta 24/7

Dags för ett nytt derby! Den här gången åker vi till Helsingborg och match på Olympia. Måndagen den 24/7 gästar vi Helsingborgs IF och självklart skall du åka med True Blues till matchen! Hjälp oss att få ihop en buss genom att få med dina vänner och bekanta, anmäl er snarast!

Minst 35 anmälningar annars ingen resa


HELSINGBORGS IF - TRELLEBORGS FF Måndagen. den 24/7 kl 19.00 AVRESA: Kl. 17.00 från Stortorget, Trelleborg PRIS: 175: - (300:- icke medlemmar) SISTA ANMÄLNINGSDAG: Det finns platser kvar, först till kvarn! Vi meddelar när det är fullbokat.


Anmäl dig till resan genom att skicka ett mejl till resor@trueblues.nu (ämnesrubrik HIF 24/7) alternativt genom att skicka ett sms till 0720423264. Du är anmäld när du får ett svar tillbaka. Glöm inte ange för- och efternamn på alla som anmälan gäller. Alla under 16 år måste ange namn och kontaktuppgifter till målsman.


OBS! Minst 35 anmälda krävs för att resan skall bli av


Efter matchen sker hemfärd direkt till Trelleborg.

Det kommer att säljas lotter på resan.


Vi stannar även på Vellinge Ängar och Svågertorp (St1-macken), om du vill hoppa på där så meddela detta vid anmälan. Vill du bara åka med ena sträckan går det givetvis bra (fullpris), bara meddela när du anmäler dig.


ALLA TILL HELSINGBORG!


Resevillkor: Anmälan är bindande, avanmäler du dig efter sista anmälningsdag eller inte dyker upp vid avfärd blir du skyldig resepriset då bokning och prissättning av bussresan är baserad på ett minst antal resande för att resan ska gå runt.
コメント


bottom of page