top of page

Information om hemmamatcher

Som ni kunnat utläsa av TFF:s senaste nyhetsbrev så kommer den östra kortsideläktaren att utgöra vår klacks placering från kommande hemmamatch. Eftersom vi fått vissa följdfrågor på detta skulle vi vilja klargöra skälen till detta.


Sedan regeringen och FHM lättade på corona-restriktionerna tidigare i somras så har vi stått på den norra långsidans sittplatssektioner. Vår bedömning utifrån dessa matcher samt tidigare erfarenheter är att en sittplatssektion med stolar och stora avstånd mellan raderna inte ger oss tillräckligt goda förutsättningar för att skapa god stämning på matcherna. Vi anser därför att vi behöver återgå till ståplats nu när detta är möjligt utifrån ytterligare lättade restriktioner.


Fållan på norra långsidan, där vi tidigare har stått, är inget möjligt alternativ för oss för närvarande då antalet platser på denna sektion, utifrån befintliga corona-restriktioner avseende ståplats, understiger totala antalet sålda True Blues-årskort. I så fall skulle vi behöva utgå från en först till kvarn-metod och utesluta vissa från vår sektion, vilket inte känns rimligt. Vi hoppas att ni alla har förståelse för detta trots att fållan tidigare har varit vår placering. När/om ytterligare restriktionslättnader kommer får vi ta en ny dialog med klubben om hur vi placerar oss på arenan.


Mot tre poäng!

Comments


bottom of page