top of page

Kommande resor

Nu är det hög tid att anmäla sig till vårens bortamatcher! Nedan följer planerade bussresor, det krävs minst 30 anmälda för att resan ska bli av så vi uppmanar alla att anmäla sitt intresse så tidigt som möjligt. I år är sista anmälningsdag satt tidigare eftersom det utgår avgifter ju närmare matchdatum vi måste avboka bussarna. Därför kan vi inte nog upprepa hur viktigt det är att anmäla sig i tid!

 

 

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till resor@trueblues.nu (ämnesrubrikexempel ”Anmälan resor”) alternativt genom att skicka ett sms till 0720423264

 

Du är anmäld när du får en bekräftelse tillbaka.

Glöm inte ange för- och efternamn på alla som anmälan gäller.Alla under 16 år måste ange namn och kontaktuppgifter till målsman alternativ att målsman skickar anmälan med namn på resenär.

Exempel på meddelande:


Hej

 

Jag vill anmäla mig/oss till följande resa/resor: ”Motståndarlag”


1. Förnamn Efternamn

 

 

Avresa sker från Stortorget i Trelleborg, som vanligt gäller: Kom i tid, vi kör vid utsatt avresetid! Det går även att hoppa på bussen på Vellinge Ängar eller vid ST1 på Svågertorp. Ange i anmälan om du vill hoppa på där.


-------------------------------------------------------------------


Information om resan till matchen FC Rosengård – TFF kommer vid ett senare tillfälle.

 

 

Landskrona - Trelleborg (herr)

Lördag 1 juni kl. 19.00

Avresa: Kl. 16.30 från Stortorget, Trelleborg

Pris: 100: - för medlemmar, icke medlem 200: -. Medlemskap går självklart att lösa på bussen.

Sista anmälningsdag: 21 maj


Resevillkor: Anmälan är bindande, avanmäler du dig efter sista anmälningsdag eller inte dyker upp vid avfärd går du med på att betala resepriset då bokning och prissättning av bussresan är baserad på ett minst antal resande för att resan ska bli av. Avanmälan sker genom att du skickar ett mejl till resor@trueblues.nu alternativt ett sms till 0720423264.

Comments


bottom of page