• Trueblues

Möte med klubben 26/5

Hej alla medlemmar!


Vår ordförande och vice ordförande ska träffa TFF på tisdag. På mötet ska vi bland annat diskutera hur vi som supporterförening kan hjälpa TFF i dessa tider. Vi kommer också prata kring det östra läktarområdet och dess utvecklingspotential. Med på mötet från TFF kommer Hans Torsmar, chef för försäljning och evenemang, och Emmanuell som just nu praktiserar under Hans. Båda är väldigt kloka och engagerade och de känns som bra partners till oss.


True blues vill så klart att alla medlemmar ska få vara med att påverka och tycka. Ett av de initiativ för att öka den känslan var ju den träffen vi hade med bland annat Mattias Kronvall där alla medlemmar fick chans att ställa sina frågor direkt till klubbchefen.


Inför mötet med klubben på tisdag så skulle vi vilja få in era tankar, idéer och frågor som rör

oss som supportrar och klubben. Hur kan vi som förening och klack växa och bli bättre? Hur kan vi bidra till det gemensamma målet med klubben, att få fler att gå på matcher? Hur kan vi hjälpa klubben i, under och efter Covid-19. Alla idéer är bra idéer!


Skriv gärna här i kommentarer eller skicka mejl till styrelsen@trueblues.nu.


Tänk på att hålla god ton, vi kommer moderera flödet i denna post. Det innebär inte, att det inte tillåts kritik. Men vi önskar era konstruktiva synpunkter.


Vår ambition är att få med så många frågor som vi bara kan och sedan göra en liten sammanfattning här på vår facebook och vår hemsida av de svar vi får.


Ta tillfälle att ställa dina frågor och lägga fram dina tankar.