top of page

Reseinformation 2024

Nedan följer de bortamatcher under vårsäsongen som vi anser har mest potential att bli av, men i slutändan beror det givetvis som det alltid har varit på hur många anmälningar som kommer in till matcherna. Avresetider, priser och anmälningsinfo kommer inom kort!


Sista anmälningsdag kommer i år att vara satt tidigare än förut, detta eftersom vi måste avboka resorna till bussbolaget i en viss tid innan annars får vi betala en ganska stor avgift. Kostnaderna för att hyra buss har dessutom blivit dyrare senaste åren och har i år gått upp ytterligare i pris.


Med det sagt vill vi återigen poängtera att resorna inte är tänkta att göra någon ekonomisk vinst till föreningen, utan resepriset är satt så att resorna går runt och det är därför det krävs ett ”minst antal” anmälda för att resorna ska bli av. Därför är det extra viktigt i år att anmäla sig så tidigt som möjligt när vi går ut med information till respektive resa.


TFF Herr                                                       

Mån 6/5 Varberg, 19.00

Ons 22/5 Örgryte, 19.00                                 

Lör 1/6 Landskrona, 19.00   

                                                                                                   

TFF Dam

Sön 12/5 Kristianstad, 15.00

Sön 26/5 Vittsjö, 15.00

Sön 30/6 FC Rosengård, 18.00

Fre 5/7 BK Häcken, 18.00

Är du intresserad av att på något sätt sponsra flera eller en specifik resa eller till exempel vill bistå med priser till matchlotteriet för att hålla nere kostnaderna så tveka inte att höra av dig till styrelsen@trueblues.nu

 

---


Notera även att vi kan lägga ut reseinfo om de bortamatcherna under vårsäsongen som inte är med i listan ovan. Finns det bra möjligheter med kollektivtrafik som vi anser är genomförbara så är det givetvis alltid roligare att åka i samlad trupp och lägger då upp förslag på tider för alla som är intresserade att boka själv och åka med!

Comentários


bottom of page