top of page

Sänkt pris till Landskrona!


Efter gårdagens derby är det snart dags för nästa, 1 juni möter vi Landskrona borta!

Vi sänker nu priset så tveka inte att anmäla dig snarast! För endast 100:- (medlemspris) åker du från Trelleborg direkt till bortasektionen på Landskrona IP och hem igen.


Förlängd anmälningstid! Först till kvarn till resterande platser i bussen. Vi kommunicerar ut när det börjar bli ett fåtal kvar.


OBS! Matchstart 19.00!

Det är en kvällsmatch eftersom Landskrona IP fyller 100 år, vår och spelarnas uppgift är att agera partydödare för en dag och ställa till med ett eget kalas på läktaren, så tveka inte en sekund anmäla dig själv och få med dig så många som möjligt så blir det en härlig kväll!


Landskrona - Trelleborg (herr)

Lördag 1 juni kl. 19.00

Avresa: Kl. 16.30 från Stortorget, Trelleborg

Pris: 100: - för medlemmar, icke medlem 200: -. Medlemskap går självklart att lösa på bussen.


Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till resor@trueblues.nu (ämnesrubrikexempel ”Anmälan resor”) alternativt genom att skicka ett sms till 0720423264

 

Du är anmäld när du får en bekräftelse tillbaka.

Glöm inte ange för- och efternamn på alla som anmälan gäller. Alla under 16 år måste ange namn och kontaktuppgifter till målsman alternativ att målsman skickar anmälan med namn på resenär.

Exempel på meddelande:


Hej

 

Jag vill anmäla mig/oss till följande resa/resor: ”Motståndarlag”


1. Förnamn Efternamn

 

 

Avresa sker från Stortorget i Trelleborg, som vanligt gäller: Kom i tid, vi kör vid utsatt avresetid! Det går även att hoppa på bussen på Vellinge Ängar eller vid ST1 på Svågertorp. Ange i anmälan om du vill hoppa på där.Resevillkor: Anmälan är bindande, avanmäler du dig efter sista anmälningsdag eller inte dyker upp vid avfärd går du med på att betala resepriset då bokning och prissättning av bussresan är baserad på ett minst antal resande för att resan ska bli av. Avanmälan sker genom att du skickar ett mejl till resor@trueblues.nu alternativt ett sms till 0720423264.

Comments


bottom of page